Mainfreight Tilburg Transport

Clean Dealpartner Goud:           

Mainfreight Tilburg Transport

 

Onze initiatieven:
Mainfreight Transport is een wereldwijd gevestigde naam op het gebied van supply chain, lucht- en oceaan transport en warehousing. In elk land en elke vestiging worden actief diverse initiatieven op het gebied van duurzaamheid gehanteerd. Team members van de verschillende branches komen een aantal keer per jaar samen om hierover ideeën en ervaringen uit te wisselen en zo van elkaar te leren.

Op de vestiging van Mainfreight Transport in Tilburg staan een svhoon werkterrein en schone werkomgeving centraal. Daarom maken onze collega’s voortaan tijdens hun middagwandeling het terrein en de directe omgeving mee schoon.

Onze motivatie:
In de inmiddels 100 jaar oude visie van Mainfreight Transport is opgenomen dat we elke plaats beter moeten achterlaten dan dat we hem gevonden hebben. Met deze mindset draait bij ons elke dag om het ontwikkelen van een sterk en duurzaam bedrijf. Daarom zijn we tevens deelnemer aan Lean&Green-programma, waarbij we inmiddels al in het bezit zijn van 3 sterren. 

Meer informatie is te vinden op: https://www.mainfreight.com/the-netherlands/en-nz/the-mainfreight-difference/sustainability

Mainfreight Tilburg Transport
Marga Klompéweg 11
Tilburg Noord-Brabant 5032 MP
Nederland

Aanmelden

Wil je meedoen? Neem contact op met één van onze contactpersonen.

Contact

Behoefte aan meer informatie? Neem contact op met één van onze contactpersonen.

Wij worden gesteund door