Vivisol – Zilver

Clean Dealpartner:

VIVISOL

 

Onze initiatieven:

VIVISOL moedigt haar medewerkers aan om meer te bewegen door in de pauze een wandeling te maken over het bedrijventerrein. Onze medewerkers worden daarbij actief gestimuleerd om tijdens deze wandelingen een grijper mee te nemen om afval te ruimen. Gemiddeld gezien komen de medewerkers van VIVISOL nu maandelijks in actie om de omgeving schoon te houden.

De komende periode wil VIVISOL haar medewerkers uitdagen om de grijper nog vaker mee te nemen, om zo door te kunnen groeien naar Clean Dealpartner Goud. Eén van de ideeën is bijvoorbeeld om de vergaderingen niet altijd op kantoor te doen, maar ook tijdens een wandeling en dan meteen afval te ruimen.

 

Onze motivatie:

De collega’s van VIVISOL hebben een groen hart: ze zorgen niet alleen voor meer leven in de dag van patiënten, maar ook voor de rest van de omgeving. Daarom heeft VIVISOL een actief MVO-beleid. Hier hangen verschillende doelen aan, waaronder een vermindering van 25% van de totale hoeveelheid afval in 2025. Een ander doel is de verpakkingsmaterialen met 10% reduceren ten opzichte van het product. Naast een circulaire economie focust VIVISOL onder andere op het vergroten van welzijn en het bijdragen aan sociale initiatieven. VIVISOL wil extra inzetten op de bewustwording rondom afval en hoe we dat kunnen voorkomen of recyclen.

Vivisol – Zilver
Swaardvenstraat 27
Tilburg 5048 AV
Nederland

Aanmelden

Wil je meedoen? Neem contact op met één van onze contactpersonen.

Contact

Behoefte aan meer informatie? Neem contact op met één van onze contactpersonen.

Wij worden gesteund door