Koninklijke Saan

Clean Dealpartner:

Koninklijke Saan

 

Onze initiatieven:

Saan is een duurzame logistieke diensverlener: waar we kunnen schaffen we duurzamere (elektrische) alternatieven aan voor onze hijskranen, autolaadkranen, leaseauto’s en ander rijdend materieel. Ook met onze panden zorgen we voor verduurzaming, door het leggen van zonnepanelen bijvoorbeeld.

Ondanks dat Saan geen productiebedrijf is en dus zelf weinig afval produceert, vinden we het wel belangrijk om bij te dragen aan een schonere omgeving. Op rustige momenten verrichten onze medewerkers verschillende hand- en spandiensten, zoals afval ruimen op ons eigen terrein en de directe omgeving.

Om dit kracht bij te zetten en om ze bewuster te maken van afval haken we actief aan bij schoonmaakacties zoals de Landelijke Opschoondag en de World Cleanup Day.

 

Onze motivatie:

Onze slogan luidt: “Bij Saan is alles gewoon goed geregeld!”. Maar daar voegen we graag aan toe: “Bij Saan wordt alles ook gewoon groen geregeld”! Samen met onze medewerkers zorgen we voor een duurzame en schone werkomgeving. Meer info is te vinden op: https://saan.nl/over-saan/

Koninklijke Saan
Lizzy van Dorpweg 2
Tilburg Noord-Brabant 5032 MR
Nederland

Aanmelden

Wil je meedoen? Neem contact op met één van onze contactpersonen.

Contact

Behoefte aan meer informatie? Neem contact op met één van onze contactpersonen.

Wij worden gesteund door