Website gelanceerd

Op 6 juli werd met veel enthousiasme de website cleandeal-tilburg.nl gelanceerd. Deze website belicht een cruciaal onderwerp: zwerfafval en de impact ervan op hoe mensen hun omgeving beleven. Deze problematiek strekt zich zelfs uit tot bedrijventerreinen, waar een schone uitstraling van essentieel belang is.

Een Clean Deal is dé oplossing om hier verandering in te brengen. Het is een overeenkomst waarin afspraken en verwachtingen worden vastgelegd met betrekking tot de netheid van bedrijventerreinen en de methoden om dit doel te bereiken. Dobro, de drijvende kracht achter dit initiatief, benadert elke situatie als maatwerk. De inhoud van de Clean Deal wordt dus altijd opgesteld in nauw overleg met de belangrijkste stakeholders, met aandacht voor de thema’s werven, binden en behouden.

Met de lancering van deze website wordt een belangrijke stap gezet naar een schonere en aantrekkelijkere omgeving voor bedrijven en hun stakeholders in Tilburg. Samen kunnen we de impact van zwerfafval verminderen en de kwaliteit van onze bedrijventerreinen verbeteren. Doe mee en ontdek hoe ook jij een positieve bijdrage kunt leveren aan dit initiatief!

Delen

Laatste berichten

Voorjaarsschoonmaak groot succes!

Clean Deal gelanceerd!

Uitnodiging: Start Clean Deal tijdens World Cleanup Day 15 sept

Aanmelden

Wil je meedoen? Neem contact op met één van onze contactpersonen.

Contact

Behoefte aan meer informatie? Neem contact op met één van onze contactpersonen.

Wij worden gesteund door