Uitnodiging: Start Clean Deal tijdens World Cleanup Day 15 sept

Op zaterdag 16 september is het World Cleanup Day. Op deze jaarlijkse, internationale actiedag zetten inwoners van ruim 180 landen wereldwijd zich in om onze planeet een grote schoonmaakbeurt te geven. Een mooie aanleiding om ook een speciale editie voor bedrijven te organiseren. Deze vindt plaats op vrijdag 15 september en is het perfecte moment om, samen met je collega’s, jouw werkomgeving zwerfvuilvrij te maken. Want de schôônste stad verdient immers ook de schôônste bedrijvenparken!

Deze speciale bedrijfseditie van World Cleanup Day vormt tevens de officiële kick-off van Clean Deal, zie ook de bijgevoegde flyer. De Tilburgse wethouder Van Asten zal op deze dag de eerste certificaten uitreiken aan bedrijven die al een Clean Deal hebben gesloten.

Kom ook in actie op 15 september en meld je, samen met je bedrijf en collega’s, aan via www.cleandeal-tilburg.nl/aanmelden. Kies vrijblijvend een Clean Deal pakket en we nemen contact met je op om de grijpers en gele afvalzakken te leveren. Ook vind je op de website meer informatie over dit initiatief. En het zou natuurlijk helemaal schôôn zijn als wij samen een Clean Deal kunnen sluiten.

Samen op weg naar een schôôn Tilburg!

Delen

Laatste berichten

Voorjaarsschoonmaak groot succes!

Clean Deal gelanceerd!

Uitnodiging: Start Clean Deal tijdens World Cleanup Day 15 sept

Aanmelden

Wil je meedoen? Neem contact op met één van onze contactpersonen.

Contact

Behoefte aan meer informatie? Neem contact op met één van onze contactpersonen.

Wij worden gesteund door