ID Logistics Tilburg

We sluiten ons graag aan bij milieuvriendelijke initiatieven uit de regio. Daarom maken we nu wekelijks een schoonmaakronde op ons eigen terrein en daarbuiten om zo bij te dragen aan een schonere omgeving.

Dutsch Workwear

Bij Dutsch Workwear zijn we al langere tijd bezig met het zo duurzaam mogelijk maken van het bedrijf. Het bijdragen aan een schoner bedrijventerrein is een volgende mooie stap die we als bedrijf kunnen maken.

BroodjePerCentimeter

Een schone, opgeruimde omgeving is voor ons en onze gasten belangrijk. Daarom willen we hier aan meehelpen door op ons eigen terrein en daar buiten zwerfafval te rapen.

Ibis hotel Tilburg

Een schone omgeving is voor ons en onze gasten erg belangrijk, wij vinden het dan ook vanzelfsprekend dat we onze openbare ruimte rondom ons hotel ook afvalvrij te maken en hopelijk ook afvalvrij te houden.

Protectgroup

Op het gebied van beveiliging, ICT en telecom is veiligheid en een goede omgeving erg belangrijk. Dit geldt net zo voor de leefomgeving waarin we leven. Daarom dragen we steentje bij aan het creëren van een schone leefomgeving.

Bruinsma Olie

We gaan milieubewust te werk. Samen met onze klanten kijken we naar hoe je moet voldoen aan alle milieu-eisen en we leveren biologisch afbreekbare producten.

Mainfreight Tilburg Transport

Door samen met onze verschillende branches ervaringen en ideeën uit te wisselen kunnen we van elkaar leren. Dit gebeurd ook op het gebied van duurzaamheid. Het ruimen van zwerfafval tijdens de middagwandeling is zo’n soort initiatief wat zeker uitgewisseld wordt met de andere branches.

Bakker Groep

Als logistiek dienstverlener zijn we actief in de levensmiddelen en daarom is hygiëne een belangrijke factor. Daarom willen we een bijdrage leveren om ons eigen terrein en daar buiten zwerfafval vrij te houden.  

Van De Wijgert

Samen met onze partners werken we aan een duurzamer milieu en dragen we zorg voor een schone omgeving

Vinding B.V.

Bij Vinding gaan we samen voor een duurzaam resultaat, wij zorgen voor de vindingrijke oplossing voor jouw civiele uitdaging.