Clean Deal gelanceerd!

Op 15 september jl. heeft Dobro samen met wethouder Maarten van Asten (gemeente Tilburg) de eerste gouden en zilveren certificaten uitgereikt tijdens de bedrijveneditie van de World Cleanup Day in Tilburg. Tijdens deze dag vond de officiële start van de Clean Deal plaats.

Waarom Clean Deal?

Zwerfafval zorgt voor een negatieve beleving van de omgeving, ongeacht de hoeveelheid en omvang. De beleving van schoon wordt vooral beïnvloed door hoe bewust men is van het schoonmaakproces. Om een schoner bedrijvenpark te realiseren is dan ook een intensievere samenwerking nodig. Dit gaan we bereiken door met elkaar Clean Deals te sluiten.

Hiermee willen we de bewustwording van schone bedrijvenparken verhogen en de beleving ervan positiever maken. Door de deelnemende partners en hun initiatieven in beeld te brengen hopen we andere bedrijven te inspireren en te stimuleren om mee te doen.

Op 15 september zijn de gouden certificaten uitgereikt aan de volgende bedrijven:

  • MC Donalds Tilburg zuid, MC Donalds Vossenberg, DB Schenker, De Commanderie, Prospects@work en Broeren Civil Solutions

 

De zilveren certificaten zijn uitgereikt aan:

  • Vivisol en Verhoeven BV

 

En er is nog meer positief nieuws! Op dit moment lopen al positieve en enthousiaste gesprekken met meerdere bedrijven om een Clean Deal te sluiten.

Daarnaast waren tijdens de bedrijveneditie nog meer bedrijven in actie gekomen om hun omgeving ook schoner te maken. Zo kwamen onder andere medewerkers van Vollenhoven, DS Smith, Decathlon, Marvo, Zeebregts en Van de Wijgert Pallet met grijpers en afvalzakken in actie.

Foto: F. Hoezen, Vollenhoven B.V.

Samen met deze en andere bedrijven gaan we op weg naar een schoon Tilburg. Want de schôônste stad verdient de schôônste bedrijvenparken! Samen kunnen we dat realiseren! De Clean Deal wordt mede ondersteund door gemeente Tilburg (team Tilburg Schoon). Meer info over de Clean Deal vind je op www.cleandeal-tilburg.nl. Hou de website en onze LinkIn-pagina van Dobro in de gaten, want we zullen de komende periode hier de verschillende initiatieven van de bedrijven delen en relevante nieuwsitems.

 

Ook kun je via deze website je als bedrijf eenvoudig aanmelden. Dus doe mee!

Delen

Laatste berichten

Voorjaarsschoonmaak groot succes!

Clean Deal gelanceerd!

Uitnodiging: Start Clean Deal tijdens World Cleanup Day 15 sept

Aanmelden

Wil je meedoen? Neem contact op met één van onze contactpersonen.

Contact

Behoefte aan meer informatie? Neem contact op met één van onze contactpersonen.

Wij worden gesteund door